Terug naar overzicht

Jouw functie

Als calculator bepaal je een correcte kostprijs van projecten binnen de voorziene deadlines. Je adviseert tevens bij de selectie van aanbestedingen.  Je doet prijsaanvragen bij onderaannemers en leveranciers, je controleert hun offertes en stelt onderaannemingscontracten op.

Je bent technisch sterk: je bent in staat technische bestekken te begrijpen en uit te werken.

Jouw profiel

  • Je hebt een diploma industrieel ingenieur/bachelor bouw of gelijkwaardig door ervaring;
  • Je bent dynamisch en resultaatgericht;
  • Commerciële mindset;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je kan zelfstandig werken;
  • De Nederlandse taal ben je machtig en je hebt basiskennis Frans;

Bedrijfsprofiel

De onderneming legt zich de laatste jaren ook intensief toe op weg-en rioleringsprojecten. Zo zijn zij een betrouwbare partner geworden voor het uitvoeren van infrastructuurprojecten voor tal van stads- en gemeentebesturen en voor bedrijven als Farys, Aquafin, Infrax en Ipalle in Wallonië. Hun waarde ligt in een kwaliteitsvolle, tijdige en correcte uitvoering van de projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Je komt terecht in een groeiend en stabiel familiebedrijf met een aangename werksfeer. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf bij te scholen en jezelf verder te ontplooien. Wij bieden een voltijdse job, een vast contract met een competitieve verloning en extralegale voordelen. Door de lokale verankering werk je voornamelijk in de regio van de firma.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures