Met trots mag EdConsult meedelen dat wij vanaf heden een samenwerking aangaan met Hito Pro. Even enthousiast als ons? ’T zal wel zijn want vanaf nu kunnen wij los van recruitment & headhunting ook andere hr diensten aanbieden. Lees zeker verder voor meer toelichting.

Hito staat voor 'persoon' in het Japans, en werd opgericht door bedrijfspsychologe Sara De Baets, prof. dr. Frederik Anseel en prof. dr. Wouter Duyck.  Zij specialiseren zich onder andere in assessment, learning agility en loopbaanbegeleiding. Hun doorgedreven theoretische kennis, cutting edge psychologische tools en zeer sterk ontwikkelde intuïties stellen hen in staat om voor iedere job de meest geschikte kandidaat te kunnen detecteren, of omgekeerd.

Zij hebben een nieuwe methode ontwikkeld om inzicht te krijgen in learning agility (individueel leervermogen). Wat zeer interessant kan zijn voor een bedrijf bij het aanwerven van nieuw talent. Niet enkel: hoe goed zal een medewerker een bepaalde functie kunnen uitvoeren? Maar ook: hoe snel kan de medewerker zich aanpassen aan veranderende omstandigheden?

De activiteiten van Hito en EdConsult zijn complementair. We staan voor dezelfde resultaatgerichte aanpak, zonder het luisterend oor te verliezen. We kijken enorm uit naar onze samenwerking. Hopelijk kunnen we u overtuigen van de meerwaarde die we u hiermee kunnen bieden. 

Contacteer ons gerust om te weten te komen hoe Hito x EdConsult u verder kunnen helpen.

Terug naar overzicht