EdConsult is live sinds 4 juli 2022!

EdConsult is live!

Op 4 juli 1776 verklaarden de Verenigde Staten van Amerika zich onafhankelijk van Groot-Brittanië. Een historische dag, en het begin van een grootse natie die de wereld grondig zou veranderen.

Onze ambities zijn (iets) minder groots, maar we zijn ervan overtuigd dat we op onze manier van 4 juli 2022 een historische dag zullen maken. We willen een verfrissende aanpak bieden in de wereld van de recruitment en executive search. We zijn van mening dat iedere onderneming recht heeft op een recruitment partner, die hen bijstaat bij alle rekruteringsnoden. Niet iedere bedrijfsleider of HR Manager heeft namelijk tijd om vaak tijdrovende en talloze sollicitatieprocedures te begeleiden. Wij willen daarom de drempel zo laag mogelijk maken 

Website

Neem gerust een kijkje op onze gloednieuwe website. Als werkgever vindt u een uitgebreide toelichting omtrent onze diensten, onze werking, en onze voor- en nadelen.

Als kandidaat kan u bekijken hoe wij de sollicitatieprocedure organiseren en hoe wij u op professioneel gebied steeds verder willen bijstaan.

Contact

Als u vragen heeft, geïnteresseerd bent in een samenwerking, of op zoek bent naar een job, contacteer ons gerust via het contactformulier, rechtstreeks via mail aan info@edconsult.be, of telefonisch op +32 485 14 59 05

Terug naar overzicht