Terug naar overzicht
  • Plaats

    8500

  • Gepubliceerd op

Jouw functie

Als boekhouder rapporteer je rechtstreeks aan de CEO en draag je volgende eindverantwoordelijkheid binnen ons accountingbeleid:

  • Je staat in voor het dagelijkse beheer en opvolging van de volledige boekhouding en financiële administratie van de verschillende vennootschappen.
  • Je behartigt de voorbereiding van de afsluit voor het extern boekhoudkantoor.
  • Je staat in voor de maandelijkse provisies en volgt de rekening courant op.
  • Je behartigt de voorbereiding van de vennootschapsbelasting.
  • Je volgt nauw de verschillende vennootschappen op en voert hierbij waar nodig administratieve taken uit om de boekhouding in orde te houden (contacten met het sociaal secretariaat, banken, klanten etc.)

Jouw profiel

Je bent in het bezit van een financieel bachelordiploma en hebt reeds ervaring met het voeren van een volledige boekhouding. Bij voorkeur heb je ervaring met het beheer van meerdere vennootschappen. Ervaring met Exact Online is een zeer grote troef binnen deze job.

Je bent hands-on en ondernemend ingesteld, beschikt over een sterk boekhoudkundig inzicht en je hebt een gave om snel financiële verbanden te leggen. Je hebt ervaring in een projectgedreven omgeving en bent dynamisch en flexibel. Met andere woorden: werken in een dynamische omgeving schrikt je niet af.

Bedrijfsprofiel

Als investeringsgroep bieden ze beloftevolle KMO’s een hybride ondersteuning. Zo zullen ze participeren in jouw bedrijf én bieden ze een eigen team experten aan op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing die jou adviserend en operationeel ondersteunen bij jouw groeiverhaal.

Arbeidsvoorwaarden

Ben jij de boekhouder die we zoeken?

Dan bieden we je een boeiende job aan met uiteenlopende verantwoordelijkheden waarin je alle facetten van het boekhouden voor verschillende bedrijven binnen de groep opzet en optimaliseert.

Loon is afhankelijk van jouw profiel.

Geen bestand gekozen
Zou je zo vriendelijk willen zijn de aangegeven velden in te vullen?

Gerelateerde vacatures

Bekijk alle vacatures